Over ons

AA Haak heeft inmiddels méér dan 30 jaar ervaring in het op maat realiseren van al uw interieurwensen. Daarnaast specialist op het gebied van alle afwerkingswerkzaamheden in en om het huis.

Met een eigen werkplaats waar meubelen gerestaureerd en gebouwd worden van allerlei houtsoorten waaronder: eiken, rubberwood, MDF, kersen etc. Maar ook voor het maken van complete keukens tot het renoveren van uw keuken. Met onze eigen professionele spuitcabine kunnen wij met een relatief klein budget al een complete nieuwe keuken verzorgen.

Wij maken dan ook graag een geheel vrijblijvende afspraak om met behulp van ons advies tot een plan te komen waarmee wij uw interieur volledig kunnen ontwerpen.

Met liefde voor het vak, worden interieurs gebouwd die er niet alleen prachtig uitzien, maar die ook functioneel zijn en een hoge mate van gebruiksgemak.Ons doel

Het doel; een eindproduct zoals de ontwerper/opdrachtgever dat voor ogen had. Wij vinden dat vanzelfsprekend. Wij gaan ervan uit dat niets onhaalbaar is. Wij kennen de oneindige mogelijkheden van materiaalbewerkingen, materiaalcombinaties, materiaaleigenschappen. Wij gaan tot het uiterste in het zoeken naar de juiste techniek en oplossing, ook voor niet standaard maten, ingewikkelde specificaties en functionaliteiten die net even anders moeten zijn.

Met ambachtelijk vakmanschap maken we voor opdrachtgevers interieur oplossingen, complete interieurs, keukens, kasten, deuren en paneling. Wij pakken uw project aan met plezier, aandacht, inventiviteit en alle know-how die in de jaren is opgedaan over interieur, design, hout en de mogelijke afwerkingen van het hout.We zijn ook te vinden op:                                           Facebook Instagram